Kosmetisk tatuering som höjt mitt självförtroende

Hej och välkomna tillbaka till min blogg, alla mina fantastiska och fina läsare! Jag hoppas att allt är bra med er och jag hoppas att ni hade en riktigt härlig helg! Ni är så otroligt många som har frågat frågor angående det här med kosmetisk tatuering i Södertälje, då jag nämnde snabbt i ett inlägg att jag planerade att göra detta för ett tag sedan. Jag vände mig för ett par veckor sedan till Beauty by Jenna, som faktiskt utförde en kosmetisk tatuering på mig. Jag har under en lång period velat göra detta, och jag har under flera år egentligen letat efter ett företag som jag känner fungerar för mig. Detta är någonting som jag känt är ett väldigt viktigt beslut, då man såklart vill ha ett så bra resultat som möjligt. Jag har väldigt ljusa hårstrån naturligt på mina ögonbryn, och då jag är ganska solbränd och har lite mörkare hårfärg, tycker jag inte att den färgen passar mig och mitt ansikte. Beauty by Jenna var riktigt duktig på det här med att få fram en färg och form som skulle passa mig och mitt ansikte bäst. Resultatet blev riktigt, riktigt bra. Precis så som jag hade tänkt mig. Beauty by Jenna var otroligt duktiga på just det som de arbetar med, och jobbade under hela processen för att jag som kund skulle bli nöjd, och för att mina önskemål och behov skulle uppfyllas.

Jag vill rikta ett stort tack till Beauty by Jenna som verkligen gett mig ett otroligt resultat. Jag har verkligen fått ett bättre självförtroende utav denna behandling, och jag känner mig numera fin när jag vaknar på morgonen utan smink. Då ni är många som har varit väldigt nyfikna angående det här ämnet, vill jag såklart rekommendera er läsare som är i behov av det här med kosmetisk tatuering och som befinner er i Södertälje eller Botkyrka med omnejd.