En kvalitativ byggfirma i Huddinge

Hallojsan! Nu har vi ändrat planlösningen i villan och det har varit många olika företag inblandade. Jag tycker att det är bra att få skriva i bloggen och dela med mig till er om företagen som har hjälpt oss. Om ut i fall att ni behöver få hjälp så kan ni ju anlita samma företag som oss! Det senaste projektet är köket. Vi har slagit ut en vägg och öppnat upp mot vardagsrummet. Vi tog hjälp av en byggfirma i Huddinge som heter Ettans el & design AB. 

Vi är förstås väldigt glada över den här nya planlösningen och att det blev så fint som det blev. Detta hade inte varit möjligt utan att få hjälp av det här företaget. Jag skulle nu vilja säga till er alla som behöver anlita en byggfirma i Huddinge med omnejd att ta hjälp av Ettans el & design AB. De har jobbat många år inom branschen så det är klart att de har samlat på sig en bred kunskap. De kan hjälpa er exempelvis med rena byggnationer, konstruktioner, altanbyggen och renoveringar med mera. De arbetar med totalentreprenad och kan därför utföra arbeten inom andra branscher än just bygg, bland annat el och måleri med mera. Jag och min fru hade i alla fall inte kunnat önska oss bättre hjälp än vad vi har fått av Ettans el & design AB. Är det så att du behöver hjälp av en byggfirma i Huddinge med omnejd så vill både jag och frugan be dig att ta kontakt med det här företaget. Det var faktiskt allt jag hade tänkt att säga om det här! Hoppas du tyckte om det här inlägget och att du kommer att känna dig lika nöjd och belåten med Ettans el & design AB som min fru och jag.